Kontakta oss

Det kostar aldrig något att kontakta oss och våra möten är alltid kostnadsfria.

Meddelande

F.A.Q

Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization, vilket på svenska brukar kallas sökmotoroptimering. Det innefattar allt jobb som görs för att en hemsida ska kunna hittas via sökmotorer som till exempel Google, Bing eller Yahoo. SEO innefattar bland annat arbete med nyckelord och ett relevant innehåll som hittas av sökmotorer och leder trafik organiskt ”ej betald marknadsföring” till en hemsida.

Vad är SEM

SEM står för Search Engine Marketing, vilket på svenska kallas sökmotormarknadsföring. Den termen inbegriper SEO, men innefattar utöver detta även betald marknadsföring hos sökmotorerna. Genom att betala till exempelvis Google för annonser är det i de flesta fall lättare att hamna högst upp i sökrankingen. SEO och SEM används till exempel av företag som vill att kunder ska kunna hitta dem genom att söka via Google, eller någon annan sökmotor på internet så som Bing och Yahoo.

Vad kostar det att annonsera?

Annonseringskostnaden betalas direkt till Google medan vi debiterar ett fast arvode per månad för vårt arbete. Vårt arvode baseras på kontots omfattning, varumärkets förutsättningar, antal kategorier och konkurrens.
Välkommen att kontakta oss för en offert idag!

Vad är Native?

Det är en annons som designas och skrivs som en redaktionell artikel. Det framgår tydligt att din artikel är en annons. Texten och innehållet produceras i samråd med dig och du bestämmer utformningen av din artikel. Med en redaktionell ton ger du dina kunder ett rakt budskap och ökad kännedom om ditt varumärke. Native annonsering har en hög konverteringsgrad eftersom artiklarna är bra skrivna och syns i en trovärdig miljö.

Vad är displayannonsering?

Med displayannonsering öppnas nya möjligheter för att nå ut och interagera med din målgrupp. Du väljer att synas där de befinner sig oavsett om de sitter med mobilen, laptopen på tåget, eller slösurfar på sin platta. En stor fördel med displayannonsering möjligheten att specificera din målgrupp med hög träffsäkerhet. Genom visuellt tilltalande annonser ökar chanserna för ett klick på webbplatser där eran målgrupp befinner sig.

Kan ni även hjälpa små företag?

Ja alla har vi startat någon gång och vi hjälper er gärna att växa. Vi har även små paket och stratigier för mindre bolag med en lägre marknadförings budget. Tveka inte att kontakta oss.

Vi finns i Kungälv

Krappvägen 571, 442 44 Kungälv

(+46) 0707 655 843

info@kungalvswebbyra.se

Följ oss