Native och content

En annons som designas och skrivs som en redaktionell artikel.

Native Annonsering

Nativeannonser är ett spännande annonsformat som för rätt typ av budskap kan vara väldigt lönsamt. Till skillnad mot vanlig displayannonser ger native dig möjligheten att i ett redaktionellt sammanhang förklara nytta med din produkt eller tjänst.

Det framgår tydligt att din artikel är en annons. Texten och innehållet produceras av Kungälvs webbyrå och som i samråd med dig bestämmer utformningen av din artikel. Med en redaktionell ton ger du dina kunder ett rakt budskap och ökad kännedom om ditt varumärke. Native annonsering har en hög konverteringsgrad eftersom artiklarna är bra skrivna och syns i en trovärdig miljö som riktar sig till eran marknad.

Att annonsera på stora välkända sajter kan ha stora fördelar. Dels kan det hjälpa till att bygga ditt varumärke, dels kan det driva direkt försäljning. I detta sammanhang skiljer sig nativeannonser mot traditionella displayannonser. Båda har sina fördelar där nativeannonsers styrka är att du direkt i själva annonsen har större möjlighet att förklara fördelarna med dina produkter eller tjänster.

Genom att synas i ett redaktionellt sammanhang och dessutom erbjuda en redaktionell artikel i form av en annons inbjuder du läsaren till att fördjupa sig om ditt ämne.

Content och Native tidning

Vi finns i Kungälv

Krappvägen 571, 442 44 Kungälv

(+46) 0707 655 843

info@kungalvswebbyra.se

Följ oss