Sökmotoroptimering

Det första steget i en sökstrategi är att analysera sökpotentialen för din webbsajt och dina tjänster eller produkter utifrån ett sökmotorperspektiv. Vi analyserar bland annat sökvolymer och hur tuff konkurrensen är. Målet med sökordsanalysen är att bestämma vilka sökord som är mest lönsamma att optimera för.

SEO dator från kungälvs webbyrå

Vi visar din webbplats från sin bästa sida

Vår roll är att visa din hemsida från sin bästa sida, men även att vara pedagogiska i en öppen dialog med dig. Vi vill ge dig full insyn i arbetet och se till att du förstår vad vi gör och varför vi gör det.

On-page optimering är inte något som kan lösas över en dag. Att omforma en hemsida till sin fulla potential kräver inte bara hårt arbete utan även en konkret strategi. En framgångsrik sådan kan vi på Kungälvs webbyrå lägga upp. vi håller oss uppdaterade om den senaste utvecklingen kring hur sökmotorerna fungerar. Kompetensen för allt det här finns hos oss.

On-page optimering

On-page optimering är ett begrepp som rymmer en rad åtgärder. Låt oss sammanfatta vad det kan innefatta.

  •  Att ta fram relevanta nyckelord
  • Att skapa relevant, SEO-optimerat innehåll utifrån nyckelorden
  • Att optimera rubriker
  • Titel-taggar och metabeskrivningar
  • Optimering av bilder
  • Att göra din hemsida lättnavigerad
  • Att ge din sidor korta och tydliga webbadresser

Länkstrategi och länkarbete

Länkar till din sajt är avgörande för hur högt din webbplats hamnar i sökresultaten. Vi hjälper dig att utarbeta en länkstrategi för att nå en högre position.

Miljoner googlar dagligen i Sverige

%

Av alla sökningar är lokala

%

Går vidare till sida 2

%

Använder Google

Satsar jag tillräckligt på
SEO sökmotoroptimering?

Det korta svaret på frågan är; sannolikt inte.

Ofta är investeringen i SEO en bråkdel av det som satsas på Google Ads. Detta trots att de i många fall bidrar med lika stora intäkter.

Vår poäng är inte att du ska satsa mindre på Google Ads, den kanalen står bra på sina egna ben. Utan istället anser vi att det är relevant att se över hur mycket du satsar på din sökmotoroptimering.

Vi finns i Kungälv

Krappvägen 571, 442 44 Kungälv

(+46) 0707 655 843

info@cybersolution.se

Follow Us