Sociala medier

Marknadsföring i sociala medier är enkelt när du har någon att bolla idéer med. Tillsammans med dig reder vår byrå ut vad du vill uppnå genom att annonsera i sociala medier, och vad som ska prioriteras för att nå dina mål

Så hjälper vi dig med marknadsföring i sociala medier

Varje verksamhet är unik, och det som gör ditt företag speciellt ska speglas i marknadsföringen i sociala medier. Därför erbjuder vi inte ett standard-upplägg.

I många fall börjar vi med att lägga upp en strategi. Dels för att vi ska lära känna varandra bättre och dels för att ge dig ett styrdokument för att arbeta systematiskt mot dina mål.

Så sköter vi din annonsering

Vi hjälper dig komma igång med LinkedIn, Facebook, Instagram annonsering och att nå bästa möjliga resultat. Oavsett om du har testat vingarna på plattformen förut eller aldrig har annonserat digitalt tidigare. En öppen dialog och transparens genom hela samarbetet är en självklarhet för oss. Så här går det till.

1 Tydliga mål och riktlinjer

I början av samarbetet sätter vi tillsammans upp mål och riktlinjer för annonseringen på LinkedIn. Bland annat kring vad du vill uppnå, budget och målgrupp.

2 Struktur och innehåll 

Nästa steg för oss är att ta fram en struktur för din kampanj och enskilda annonser. Självklart med innehåll som engagerar och lockar mottagaren att klicka sig vidare.

3 Löpande optimering

Under kampanjens gång uppdaterar vi innehållet löpande och optimerar för att säkerställa att du når rätt mottagare.

Vill du få experthjälp med din annonsering? Hör av dig till oss på Kungälvs webbyrå för att få ut så mycket som möjligt av din budget.

Vi kan även andra sociala medier och plattformar!

YouTube, TikTok, Snapchat, Pinterest

Vi finns i Kungälv

Krappvägen 571, 442 44 Kungälv

(+46) 0707 655 843

info@kungalvswebbyra.se

Följ oss