Tjänster

Tveka inte att kontakta oss med vilka tänster ni behöver för er verksamhet

 

Våra Tjänster

Vi har ett flertal tjänster att erbjuda våra kunder. Tveka inte att ta kontakt vid frågor eller om ni vill veta mer.

SEO Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering, sökoptimering, SEO… Oavsett vilken term som används är målet att få dina sidor att ranka så högt som möjligt i sökresultaten.

Content och Native

I en värld som är fullproppad med reklam har många konsumenter satt på sig skygglappar för säljande budskap. Content och Nativ marketing är en sorts marknadsföring som inte skriker ”kom och köp”. Istället handlar det om att bygga en relation till kunderna och visa att företaget vet vad det sysslar med genom innehåll eller en sponsrad artickel.

Konverteringsoptimering

Målet med CRO är att ta hand om dina besökare på bästa sätt, för att hjälpa dem ta sig vidare i köpresan tills de är redo att konvertera till kunder. Vi tar tillvara på de besökare du har idag på ett sätt som leder till bättre affärer för dig.

Webbproduktion

Webbproduktion är vårt DNA. Även om vår webbyrå med tiden fått fler armar och ben kommer skapandet av förstklassig webb och e-handel alltid utgöra vår grund. Design som utgår ifrån våra kunders önskemål

SEM Sökmotormarknadsföring Google Ads

När en nylanserad webb eller e-handel väl är på plats är egentligen bara halva jobbet gjort. Att sprida ordet om företagets nya hem online är en minst lika viktigt för att generera trafik och locka till sig nya kunder. Genom Google Ads-annonsering (PPC / SEM) och genomtänkta SEM-strategier ser webbyrån till att stärka era intäkter. Allt handlar om resultat!

Sociala Medier

Vissa vill ha hjälp med den praktiska delen, andra föredrar att sköta det själva. Vi kan sätta upp dina konton för att annonsera i sociala medier och skapa innehåll utifrån parametrar som vi kommer överens om tillsammans. Så oavsett om du vill ha stöd under en uppstart eller löpande tar vår byrå gärna tag i din marknadsföring i sociala medier.

F.A.Q

Vad är SEO?

SEO står för Search Engine Optimization, vilket på svenska brukar kallas sökmotoroptimering. Det innefattar allt jobb som görs för att en hemsida ska kunna hittas via sökmotorer som till exempel Google, Bing eller Yahoo. SEO innefattar bland annat arbete med nyckelord och ett relevant innehåll som hittas av sökmotorer och leder trafik organiskt ”ej betald marknadsföring” till en hemsida.

Vad är SEM

SEM står för Search Engine Marketing, vilket på svenska kallas sökmotormarknadsföring. Den termen inbegriper SEO, men innefattar utöver detta även betald marknadsföring hos sökmotorerna. Genom att betala till exempelvis Google för annonser är det i de flesta fall lättare att hamna högst upp i sökrankingen. SEO och SEM används till exempel av företag som vill att kunder ska kunna hitta dem genom att söka via Google, eller någon annan sökmotor på internet så som Bing och Yahoo.

Vad kostar det att annonsera?

Annonseringskostnaden betalas direkt till Google medan vi debiterar ett fast arvode per månad för vårt arbete. Vårt arvode baseras på kontots omfattning, varumärkets förutsättningar, antal kategorier och konkurrens.
Välkommen att kontakta oss för en offert idag!

Vad är Native?

Det är en annons som designas och skrivs som en redaktionell artikel. Det framgår tydligt att din artikel är en annons. Texten och innehållet produceras i samråd med dig och du bestämmer utformningen av din artikel. Med en redaktionell ton ger du dina kunder ett rakt budskap och ökad kännedom om ditt varumärke. Native annonsering har en hög konverteringsgrad eftersom artiklarna är bra skrivna och syns i en trovärdig miljö.

Vad är displayannonsering?

Med displayannonsering öppnas nya möjligheter för att nå ut och interagera med din målgrupp. Du väljer att synas där de befinner sig oavsett om de sitter med mobilen, laptopen på tåget, eller slösurfar på sin platta. En stor fördel med displayannonsering möjligheten att specificera din målgrupp med hög träffsäkerhet. Genom visuellt tilltalande annonser ökar chanserna för ett klick på webbplatser där eran målgrupp befinner sig.

Kan ni även hjälpa små företag?

Ja alla har vi startat någon gång och vi hjälper er gärna att växa. Vi har även små paket och stratigier för mindre bolag med en lägre marknadförings budget.

Kom i kontakt med oss!

Har du frågor om våra tjänster och önskar mer information eller prisuppgifter? Fyll i formuläret här så hör vi av oss

Vi finns i Kungälv

Krappvägen 571, 442 44 Kungälv

(+46) 0707 655 843

info@kungalvswebbyra.se

Följ oss